Hoe vintage is jouw tuin?

Het lijkt erop dat vintage weer helemaal in is zowel voor het interieur als voor de tuin. Vintage is eigenlijk een chique woord voor tweedehands. Het duidt om een stijl die in het verleden in was en nu opnieuw weer in de mode is. We kunnen de cactussen en onze vintage meubelen weer uit de kast halen. Hieronder volgen een aantal tips om je tuin er weer vintage uit te laten zien.

De klinkers mogen er weer in

De klinkers zijn terug van weggeweest. Klinkers laten je tuin er absoluut vintage uit zien. Heb je nog een aantal kinderkopjes in de garage liggen? Dan mag je deze ook weer gebruiken. Zowel klinkers als kinderkopjes geven een ouderwetse uitstraling. Het voordeel van deze bestrating is dat het er alleen maar mooier uit gaan zien naarmate te beginnen te slijten.

Welkom cactussen, vetplantjes en geraniums

Ook de cactussen zijn weer terug. Tot voor kort werden ze gezien als oubollige planten, maar dat is vanaf heden niet meer het geval. Daarbij mogen de vetplantjes, monstera en geraniums ook weer in de tuin geplaatst worden. Voor een echte vintage look stop je de plantjes in oubollige potten. Het voordeel van deze potten is dat ze tijdens de koude maanden ook weer naar binnen kunt halen.

Zinken vuilnisemmer

Een zinken vuilnisemmer mag niet ontbreken. Het geeft de ultieme vintage look en zet de puntjes op de i. Het voordeel van een zinken vuilnisemmer is dat deze ook nog eens weerbestendig zijn, ideaal is voor het scheiden van afval en daarbij ook zeer geschikt is voor werkplekken. Tot slot is een zinken vuilnisemmer perfect voor decoratie, een bloembak of een opbergemmer. Benieuwd waar je een zinken vuilnisemmer kunt kopen?

Breng een bezoek aan de kringloop

Het voordeel van vintage is dat het ook nog eens een stuk goedkoper kan zijn. Breng een bezoek aan kringloop of kijk op marktplaats.nl. Vaak vindt je hier leuke aanbiedingen voor tuindecoratie wat uitstekend binnen de vintage stijl past.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.