De mooiste tuinposters bestellen

Haal de sfeer je tuin in met prachtige tuinposters. Zo kun je gemakkelijk jouw posters bestellen die je binnen enkele werkdagen al in huis hebt. Je hebt de keuze uit een brede collectie. Van posters voor in de tuin die je gemakkelijk kunt neerhangen.

Sinds enkele jaren is de tuinposter populairder dan ooit tevoren. Je hebt dan ook de keuze uit veel verschillende soorten. Waarbij je zowel de print, accentkleur als het formaat helemaal naar smaak kunt kiezen. De tuinposters die je bij ons kunt kopen zijn van uitstekende kwaliteit. Waardoor je de kleuren van de print langer kunt behouden. Omdat wij gebruik maken van speciale kwaliteit prints. Zo geniet je jaren van de keuze die je maakt. Of je nu een poster bij de vijver, zithoek of wilt verdelen in de tuin. Je maakt bij ons altijd een keuze.

Een tuinposter koop je om je tuin mee op te fleuren. Maar je kunt met een poster ook verschillende thema’s tot een geheel maken. Wat je op geen andere manier kunt doen. Zo kregen wij laatst een foto van de bestelde posters in de mail. De tuinposters onderstreepte de verschillende soorten tuinen in de tuin.

Hoe hang je tuinposters gemakkelijk op?

Al onze tuinposters zijn voorzien van een makkelijk systeem om ze op te hangen. Je kunt hierbij voor ophangen met touw of binnen een frame kiezen. Makkelijk toch. Je kunt dus direct genieten van de prachtige tuinposters.

Een tuinposter hang je vooral op in kleine tuinen. Ze zorgen ervoor dat een tuin aanzienlijk groter kan tonen na het ophangen van posters. En bovendien is het natuurlijk ook veel mooier dan een saaie schutting of de muur waar je tegenaan kijkt. Wat ervoor kiezen ook veel makkelijker maakt.

Van wat voor soort materiaal zijn de posters gemaakt.

De posters zijn gemaakt van hoogwaardig pvc. Ze zijn hierdoor weerbestendig. Waardoor je een minimale verkleuring hebt. Maar ze ook goed tegen een stootje kunnen of flinke buien doorstaan. De materiaalkeuze heeft als reden dat een tuinposter er voor langere tijd moet hangen. Het is dan prettig als je ook na een jaar nog volop kunt genieten.

En dat je een tuinposter niet alleen in beschutte hoeken kunt neergangen is daarbij natuurlijk ook heel prettig. Je bent dus niet beperkt in plekken waar de poster wel of niet gehangen kan worden.

Wat is de levensduur van tuinposters?

De levensduur van een tuinposter is gegarandeerd 2 jaar. Waarbij de poster natuurlijk een beetje kan verkleuren. Na deze twee jaar zal het verkleuren wel sterker aanwezig zijn. Maar ook het materiaal zal verharden. Maar de ervaring leert dat posters soms veel langer dan deze twee jaar mee kan gaan. Dat doet goede kwaliteit met posters.

Wanneer een poster wel beschut neergehangen is kan deze tot soms wel 5 jaar mee gaan. Je kunt hierbij denken aan het neerhangen onder een overkapping.

Posters bestellen in een aantal klikken.

Heb je een poster naar keuze gevonden? Dan kun je deze in een aantal klikken bestellen. Waarna wij je de posters versturen in een beschermende verpakking. Je hebt de poster doorgaans binnen een aantal dagen binnen. Want wij willen natuurlijk dat onze posters  goed aankomen en de kwaliteit ook behouden blijft.

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.