De duurzame oplossing voor uw dak- en gevelbekleding

Heeft u een bedrijfspand of woning in Nijmegen en heeft u een nieuwe uitstraling voor uw pand of woning nodig? U kunt nieuwe dak- of gevelbekleding van metaal overwegen. De mogelijkheden van staalplaatmaterialen voor uw daktoepassingen zorgen voor een frisse en karakteristieke uitstraling van uw dak. En vergeet niet dat uw dak- en gevelbekleding uiterst goed isoleert en beschermd blijft. Er blijft ook steeds meer vraag naar metaal Nijmegen. Voornamelijk door de diverse metaalsoorten waaruit u kan kiezen. Hierbij moet u denken aan aluminium, zink en lood. Als het gaat om metaalbewerkingen kunt u de materialen ook laten coaten, zagen, lassen, kralen, knippen of zetten.


Zink zetwerk op maat bied de juiste afwerkingen

Zetwerk wordt gebruikt bij het buigen van de staalplaatmaterialen. Met kantbanken, bankschroeven en zetbanken in eigen beheer worden met nauwkeurige precisie hoeken aangebracht in het materiaal. Dit zorgt voor een product dat precies op uw dak zal aansluiten. De diverse makkelijke eigenschappen van zink zorgen ervoor dat zetwerk op maat steeds vaker wordt gekozen. Zink is makkelijk te bewerken en is in vrijwel elke vorm te realiseren. Onderhoud komt nauwelijks voor en vergeet niet dat het uiterst duurzaam is met een lange levensduur. Bij zetwerk op maat hoeven de materialen niet aan elkaar gelast te worden. Dit is ideaal omdat het een zee van tijd scheelt en u een nettere afwerkingen aan uw dak overhoudt.


Diverse zink toepassingen voor verschillende producten

Vooral in de daken- en bouwindustrie komt zink op maat steeds vaker terug. Aangezien het feit dat zink zo eenvoudig te bewerken is, kunnen er veel producten van worden gemaakt. Denk hierbij aan dakgoten, dakranden, daktrimmen, waterslagen en afdekkappen. Door zijn lange levensduur kan een zinken dakgoot wel oplopen tot maar liefst 50 jaar. En zelfs na al deze jaren zal zink zijn eigenschappen nog steeds behouden. Het veroudert niet, kent eenvoudige reparatie, en is niet te breken. Met zink op maat zal u geen omkijken hebben aan uw dak- en gevelbekleding. En mocht het materiaal aan het eind van zijn levensduur komen? Dan is zink ook nog eens 100% recyclebaar. De duurzame oplossing dus voor al uw dak gerelateerde toepassingen.


Een metaalbewerkingsbedrijf in de buurt

Zoekende naar een gespecialiseerd bedrijf voor al uw metaalbewerking Nijmegen? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van diverse staalplaatmaterialen voor u daktoepassingen? Bezichtig dan eens een metaalbewerkingsbedrijf bij u in de buurt. In de regio Nijmegen alleen zijn genoeg specialisten te vinden om u verder te helpen. Zij kijken met u mee om u te voorzien van uw wensen.

U zult samen met een vakspecialist tot een metaalsoort komen om u verder in te lichten over de diverse toepassingen. Naar aanleiding van de uiteindelijke keuze komen vakmensen bij u langs om de producten te monteren. Metaalbewerkingsbedrijven in Nijmegen beschikken vrijwel allemaal over machineparken om de producten zo snel mogelijk te leveren en u de service te bieden die u verlangt.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.