Top 5 speelhuisjes

Je ziet het vaak in kinderfilms voorbij komen: een speelhuisje. Een speelhuisje in de tuin kan jarenlang plezier opleveren voor je kinderen. Ze trekken zich terug, werken aan hun creativiteit en laten hun verbeelding in de vrije loop. Het aanbod is echter zó groot, welke moet je aanschaffen? Hieronder wordt een top 5 gegeven van de populairste en leukste huisjes!

5. Speeltoestel Lizzy

Dit speeltoestel heeft veel opties: een glijbaan, trapje en een torentje met stuurwiel en telescoop! Het hout is geïmpregneerd FSC hout, waardoor het jarenlang meegaat. Dit speeltoestel heeft een afmeting van 90x390x290 cm en is daarom geschikt voor tuinen vanaf ongeveer 30 m2. Speeltoestel Lizzy is geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Bekijk het product hier.

4. Speeltoren Mario

Speeltoren Mario beschikt over een 2,5 meter lange glijbaan voor jarenlang plezier. Daarnaast hangt er een knopentouw aan, wat het ideaal maakt om lekker te swingen! Speeltoren Mario is gemaakt van geïmpregneerd FSC hout, wat jaren lang meegaat. Naast de leuke knopentouw en glijbaan, bevat deze speeltoren ook een torentje met telescoop. Speeltoren Mario is geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Tip: onderin de speeltoren is er genoeg plek om een extra zandbak te plaatsen!

3. Speeltoestel Daan

Een stuk uitgebreider dan de bovengenoemde torentjes, is speeltoestel Daan. Deze speeltoestel bevat naast een speeltoren met telescoop en stuurwiel, ook een 3 meter lange glijbaan (met wateraansluiting!), en twee schommels. Ook speeltoestel Daan is gemaakt van geïmpregneerd FSC hout. Speeltoestel Daan is geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

2. Speeltoestel Bokito

Klimtoestel Bokito is ideaal voor klimmen en hangen. Het bevat een touwladder, klimtouw, klimnet duikelstang, maar een ook een wand met klimstenen. Deze speeltoestel is geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

1. Speelhuisje Camilla

Op nummer 1 staat speelhuisje Camilla. Dit speelhuisje heeft een wat meer afgesloten torentje of speelhuisje waardoor kinderen zich eventjes kunnen terugtrekken, daarnaast bevat het een trapje en een glijbaan. Het huisje is uit te breiden met extra speelaccessoires, zoals een telescoop. Voor het raampje van huisje staat een bakje, wat de mogelijkheid geeft om bloemetjes, groente of fruit te planten. Speelhuisje Camilla is geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.